URGENT

ERC comença a configurar el nou equip de govern municipal

Compartiu aquesta història
Foto: ERC Palafolls

Després de la clara victòria de diumenge a les eleccions municipals, ERC posa aquesta setmana fil a l’agulla a la confecció del nou cartipàs municipal amb els seus 7 regidors.

L’únic que va desvetllar el nou alcalde electe Francesc Alemany la nit electoral és que Helena Carles, veïna de Mas Reixach, serà l’encarregada d’una de les carteres de nova creació:  la regidoria d’Urbanitzacions i Barris.

Es tracta d’una de les dues noves regidories que els republicans portaven al seu programa, juntament amb la regidoria d’entitats.

Tot i que només s’ha donat a conèixer el nom de Carles, les travesses ja donen per segures algunes regidories, bàsicament per la vinculació laboral dels nous regidors republicans.

Així, es dona per fet que Jordi Villaret, arquitecte tècnic, serà el nou encarregat d’Urbanisme, o que Sònia González, mestra de professió, s’albira com a nova regidora d’ensenyament.

De tota manera, els republicans tot just ara comencen a dibuixar el seu nou organigrama polític de l’Ajuntament de Palafolls.

No serà fins d’aquí a 20 dies, el dia 15 de juny, que es farà efectiu el relleu de govern municipal amb la constitució del nou Ajuntament de Palafolls. A partir de llavors és quan s’adjudicaran oficialment, via decret de delegació, les atribucions de govern als regidors republicans.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics