URGENT

L’Esplai al Pas ajorna pel 8 de juny les activitats del 25è aniversari

Compartiu aquesta història

Aquest dissabte l’entitat de lleure infantil i juvenil palafollenca tenia previst celebrar els seus 25 anys de vida amb una jornada d’activitats per tothom.

La previsió de pluja, però, ha obligat a l’Esplai a ajornar els actes previstos per commemorar l’aniversari, que havien de tenir lloc durant tot aquest dissabte des de primera hora del matí.

El programa contemplava començar a dos quarts de 10 del matí amb una xocolatada popular, i durant tot el matí, des de les 10 i fins la 1 del migdia, es volien dur a terme tallers de diferents tipus, acabant amb animació infantil abans del dinar popular. Un cop dinats, l’Esplai preveia celebrar el seu 25è aniversari amb una sorpresa i un pastís.

Ja de cara a la nit i matinada, l’Esplai havia preparat també diversos concerts, a la gespa del Palauet, i que s’havien d’allargar fins a les 3 de la matinada.

Segons han explicat des de l’Esplai, la nova data per celebrar els 25 anys serà el dissabte 8 de juny, d’aquí a dues setmanes, i tothom qui tingui tiquets per la paella els pot guardar per aquest nou dia.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics