radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Tardes.7Divendres, 18:00 -19:30

i després

Informatiu VespreDivendres, 19:30-20:00
Inici » Palafolls parla anglès aquesta setmana

Palafolls parla anglès aquesta setmana

Societat

2 minute

COMPARTEIX-HO
, / 478 0

Des d’avui dimarts, els diversos centres educatius de Palafolls posen a la llengua anglesa com a protagonista a través de diverses activitats que s’allargaran fins el proper 30 de maig.

Tot plegat, dins del marc de l’English Day, una iniciativa que va començar celebrant-se com un sol dia dedicat a promoure i normalitzar de la llengua anglesa al nostre municipi i que ha acabat estenent-se al llarg de diferents jornades.

Al nostre municipi fa temps que es celebra aquesta iniciativa dedicada a l’anglès, una activitat capitanejada des de l’Institut de Palafolls amb la col·laboració de les escoles i l’Ajuntament. En parla l’Anna Rovira, tècnica d’ensenyament.

Avui dimarts, l’English Day enceta la seva edició d’enguany al Teatre de Palafolls, on els cursos de 4t, 5è i 6è de primària de les Ferreries assisteixen a la representació de l’obra The Loch Ness Monster,  que es repetirà el proper divendres pels alumnes de cicle mitjà i superior de Mas Prats. Dijous també hi haurà teatre pels alumnes de l’institut.

Per altra banda, i ja de cara a la setmana vinent, els alumnes més petits de Mas Prats, que cursen els cicles infantil i inicial, també visitaran el Teatre de Palafolls, en aquest cas per ser espectadors de l’obra Little Red Riding Hood.

Dijous, és la jornada central de l’English Day. Durant aquell dia, l’Institut de la Font del Ferro obre les portes als alumnes de les escoles per jugar i posar a prova els coneixement d’anglès dels infants dels centres.

Precisament, el mateix dijous Ràdio Palafolls emetrà un programa especial en llengua anglesa que durant els darrers dies alumnes de secundària han estat enregistrant als estudis de l’emissora.

Paral·lelament a totes aquestes activitats, tots els centres educatius de Palafolls han programat altres iniciatives dins de les pròpies escoles, com gimcanes o disfresses amb frases o motius en llengua anglesa.