radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Cocodril Club
Albert Malla
Diumenge, 12:05-13:00
Inici » ERC juga amb el mòbil per explicar el seu programa

ERC juga amb el mòbil per explicar el seu programa

COMPARTEIX-HO
, / 385 0

Dissabte a la tarda la previsió de pluja va obligar als republicans a canviar d’ubicació el seu acte central de campanya. Finalment es va fer al Casal d’Avis del centre, on Esquerra va explicar el seu programa electoral. Ho va fer a través del Kahoot, un aplicatiu per jugar en format trivial. Així el partir feia preguntes sobre la realitat de Palafolls o de l’Ajuntament i ho contraposava amb les seves propostes en patrimoni, territori, serveis socials o participació explicades pels membres de la candidatura. Francesc Alemany és el candidat dels republicans.

Moltes de les preguntes, amb sorna, representaven una crítica als últims anys de govern i a la seva manca departiciapció, de suport a les entitats, de deixadesa de les urbanitzacions entre d’altres, però també posaven en valor la història de Palafolls. L’acte havia començat amb la projecció del vídeo de campanya dels republicans.

Esquerra prepara ara el seu últim acte de campanya aquest divendres al vespre al Fòrum Palatiolo