URGENT

El PSC guanyaria les eleccions municipals frec a frec amb ERC

Compartiu aquesta història

Els socialistes no patirien un desgast important per la marxa de Valentí Agustí i tornarien a guanyar les eleccions municipals a Palafolls, segons l’enquesta encarregada per RP. Tindrien uns resultats similars als de fa quatre anys aconseguint 5 o 6 regidors.

ERC milloraria els seus resultats, però  no aconseguiria superar als socialistes i, segons el sondeig electoral de RP, aconseguiria entre 4 i 5 representants.

Palafolls En comú seria la tercera força a l’Ajuntament mantenint el seu representant actual i amb possibilitat d’ampliar la seva representació a 2 regidors.

Les altres 4 formacions que es presenten en aquests comicis tenen la possibilitat d’aconseguir un representant, tot i que el sondeig no els hi garanteix representació.

Qui té més opcions d’aconseguir un regidor és Junts per Palafolls, per davant, que tornaria al consistori després de 4 anys d’absència.

El PP, tot i no fer cap acte de campanya ni exposar el seu programa també estarà a les portes d’aconseguir un representant al consistori.

Amb menys opcions hi ha Ciutadans i Nosotros, que aconsegueixen menys intenció de vot al sondeig elaborat per l’empresa Infortècnica a partir de trucades telefòniques durant la passada setmana.

Tot i això l’enquesta destaca l’augment del nombre d’indecissos. Si fa 4 anys el sondeig marcava un 33% de persones que no contestaven o encara no havien decidit, enguany la xifra puja al 40%.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics