radiopalafolls.cat


play

Ara fem

El despertar de Palafolls
Maria Fenoll
Diumenge, 10:00 -12:00

i després

No t'ho perdis
Jordi Pratsevalls
Diumenge, 12:00-12:05
Inici » EL MiNiMAL abaixa el teló amb UNA

EL MiNiMAL abaixa el teló amb UNA

Cultura

2 minute

COMPARTEIX-HO
, / 383 0

Foto: Maria Birba Fotografia

El cicle musical palafollenc MiNiMaL, nascut l’any passat, tanca aquest diumenge la seva segona edició amb el tercer concert de la seva programació.

Es tracta de l’actuació d’UNA, grup format per la cantant Ana Rossi, membre de Coetus, que es presenta acompanyada d’un quartet de corda i que proposen un concert entre el folklore i el classicisme, i que tindrà lloc al Local Social de Sant Genís.

Segons expliquen els programadors del MiNiMaL, la proposta d’UNA presenta un espectacle amb músiques d’origen sud-americà i dona la volta a les cançons amb la música del quartet de corda.

En parla Federico Francesch, responsable del cicle.

Tot plegat, segons explica Francesch, condiciona de manera important el tipus de concert que s’acaba oferint, que a més beu dels diferents orígens de cadascun dels membres de la formació, que venen de llocs com França, Argentina, Madrid o Catalunya.

La proposta del MiNiMaL se centra en oferir concerts en llocs que no solen ser escenari de propostes musicals, i a la vegada es planteja que siguin actuacions de petit format. A partir d’aquí, els organitzadors es plantegen una assistència reduïda de públic, que ronda només una cinquantena de persones per concert, tot i que en els dos concerts anteriors s’ha augmentat el nombre de localitats per donar cabuda a la demanda.

Federico Francesch, però, destaca que la intimitat és una de les característiques principals del cicle.

El concert començarà a les 6 de la tarda, i pel fet que es faci a Sant Genís s’ofereix un servei de taxi gratuït des del Fòrum Palatiolo fins al concert. Un cop acabi l’espectacle, hi haurà el mateix servei de tornada cap al centre de Palafolls.

El MiNiMaL tanca l’edició d’enguany amb UNA aquest diumenge, després que hagin passat pel cicle artistes com Clàudia Cabero o la formació Ubuntu, formada per Sandra Sangiao i Mattia Schirosa.