PP i Junts per Palafolls no participen del debar d’ahir

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

A la trobada d’ahir hi va haver dues cadires buides,  tot i que per motius diferents.

Els populars, seguint la mateixa tònica  que en la primera meitat de la campanya, no va assistir al debat tot i estar convocat  com la resta de formacions. La formació va signar el pla de cobertura informativa d’aquesta emissora on quedava exposada tota la programació especial que fem pde seguiment de la campanya, entre ells els debats com el d’ahir. Tot i això la formació no es va presentar al debat ni va declinar participar-hi.

El mateix pla de cobertura signat per totes les formacions  estipulava que els participants del debat havia de ser un membre de cada candidatura comprés entre el número 2 i 4 de la llista.

Per diferents circunstàncies, Junts per Palafolls va proposar al seu número 5 com a representant al debat d’ahir i comptava amb l’aprovació de la majoria de candidatures per realitzar el canvi, però no de totes, ja que Nosotros es va oposar i per aquesta raó, Junts per Palafolls ahir no va ser present al debat electoral.

Dijous vinent es farà el gran debat al teatre municipal per parlar sobre diferents blocs temàtics amb els caps de llista de les 7 formacions que es presenten a les eleccions municipals.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics