URGENT

Palafolls en comú vol revitalitzar l’entrada dels semàfors

Compartiu aquesta història

Asseguren que l’entrada dels semàfors no és la més utilitzada, tot i que hauria de ser-ho. És per això que la formació morada proposa una intervenció a la zona per revitalitzar-la per retornar-li la importància com entrada principal. Dissabte els comuns van exposar la proposta d’incentivar la creació

Entrada pels semàfors a Palafolls

d’un micro centre comercial a l’entrada del nostre municipi i la creació d’un vial per a vianants que uneixi el carrer passada i el carrer Ramon Turró. Això sumat a la rehabilitació i condicionament  de la passera hauria d’ajudar a reformular l’entrada al nostre municipi. Ho exposa Yoel Pelaez responsable d’urbanisme de la candidatura de Palafolls en Comú.

Una altre de les propostes de la formació és impulsar una discoteca o una zona de bars nocturns al polígon industrial per incentivar la creació d’una oferta pròpia d’oci nocturn.

El partit proposa que l’urbanisme estigui sempre lligat a les persones i que cal aprofitar les oportunitats de creixement per aconseguir que Palafolls sigui un sol poble sense diferències segons les zones.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics