L’amateur A trenca la mala ratxa amb una victòria contra l’Aro

Els darrers compassos de la lliga han deixat un nota positiva pel primer equip del CD Palafolls aquest cap de setmana, després que el conjunt hagi aconseguit imposar-se a la seva visita al camp de l’Aro.

El marcador del partit va encetar-se al minut 13 per part dels locals, que aconseguien l’1 a 0, però pocs minuts més tard el Palafolls començava a agafar el ritme del partit.

Ho feia al minut 20, amb el gol de l’empat obra de Raul Amorós, i al primer temps encara hi havia temps per un segon gol, en aquest cas obra de Marcos Martín al minut 36 de partit.

A la represa, no va ser fins al minut 70 que l’amateur va aconseguir el gol de l’1 a 3, que va signar Oscar Mateo.

Els locals van aconseguir reduir distàncies in extremis, al minut 90, però el marcador es va quedar amb resultat de 2 a 3 favorable als palafollencs.

Una victòria que arriba després de 3 jornades seguides amb derrotes i que permet a l’equip escalar una posició i situar-se 17ns amb 21 punts.

Per la seva banda, l’equip Juvenil de Segona Divisió va viure aquesta jornada l’altra cara de la moneda, i va caure derrotat al Palastàdium, on rebia dissabte al CD Blanes.

L’equip no va saber trobar la porteria en un partit que va tenir els gols al primer temps, als minuts 13 i 38, i que deixarien la victòria en mans dels visitants per 0 a 2. L’equip continua en 8a posició amb 23 punts.

En futbol sala, l’equip Juvenil de Primera Divisió del San Luis va endur-se la victòria a casa en un derbi alt-maresmenc contra l’Inter Esportiu Malgrat.

El partit va veure un primer gol dels visitants al minut 14, però els palafollencs van remuntar amb gols de Serra i Cabezas, aconseguint la victòria per 2 a 1. Després d’aquest resultat, l’equip és tercer amb 55 punts.

Per la seva banda, l’equip Femení de Segona Divisió va caure a la seva visita a la pista del Manlleu aquest dissabte a la tarda.

Les palafollenques van perdre per 2 a 1, amb gol obra de Naiara Naranjo al minut 37 de partit. El resultat fa cedir una posició l’equip, que ara se situa 9è a la taula.