URGENT

Agustí s’acomiada recordant el paper important de la ciutadania en aquests anys

Compartiu aquesta història

El primer acte de campanya del PSC va ser divendres al MiD i a mode de presentació de la llista socialista per aquestes municipals. La candidata Dolors Agüera, va anar presentant a tots els membres de la candidatura que barreja persones amb llarga experiència al consistori i cares noves. Segons la candidata es tracta d’aportar experiència, frescura i il·lusió al renovat projecte socialista.

Un dels exregidors que va parlar va ser Josep Ribas qui va reivindicar el llegat que deixa Agustí després de 36 anys d’alcalde, com ara el pla urbanístic que no permet edificis alts al nostre poble, la protecció de l’agricultura i la creació d’indústries, la concentració d’escoles per evitar exclusió o el fet de rebaixar el deute de l’Ajuntament .

Agustí, per la seva banda va recordar els primers ajuntaments democràtics  i va assegurar estar passant el dol de deixar l’alcaldia de Palafolls després de tants anys. L’actual alcalde va  recordar que si ha estat tants anys a l’alcaldia de Palafolls i ha agraït l’esforç dels palafollencs en la construcció del poble actual. Per acabar Agustí ha aconsellat a Agüera que sigui l’alcaldessa de tots els palafollencs, tant dels qui l’’han votat com dels qui no ho facin i  que es preocupi també de les petites coses, que són les que marquen la diferència en un poble com el nostre.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics