URGENT

Escolars i navegants recullen 128 quilos de resides a la platja central i al mar de Blanes

Compartiu aquesta història
Foto: Ajuntament de Blanes

Aquest divendres 175 persones voluntàries, entre adults i escolars, van participar en una acció conjunta a la platja central d’aquesta ciutat veïna.

Es tractava de recollir els residus de tot tipus que podien trobar-se tant a la platja com al mar.

Segons ha informat l’Ajuntament de Blanes, l’acció va començar a les vuit del matí i va finalitzar a les dotze del migdia, amb l’aplegament de totes les deixalles al Club de Vela Blanes.

En total s’han recollit 128 quilos de residus, la majoria fracció resta -50 quilos-, però també 40 quilos de restes orgàniques, 35 d’envasos i 3 de vidre.

Els voluntaris i voluntàries van trobar-se amb objectes de tot tipus, com un cubells, boies trencades, canonades, troncs de fusta, pneumàtics o ampolles

A banda del suport del Club de Vela Blanes, l’acció va coordinar-se i capitanejar-se des del Departament de Residus i Neteja de l’Ajuntament de Blanes.

L’acció va dur-se a terme dins la campanya “Let’s Clean Up Europe”. La majoria de participants van emprendre el camí en direcció a Mataró, la següent etapa de la ‘Ultra Clean Marathon’, mentre que d’altres van aturar-se a la platja de Sa Palomera i retrocedien per donar suport a la segona etapa de la jornada.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics