URGENT

Rentat de cara a l’edifici del Cafè de Palafolls

Compartiu aquesta història
Foto: Francesc Tresserras

Un dels canvis més visibles que van deixar les obres al renovat Teatre de Palafolls és el repintat de la seva façana exterior, que va passar de ser de color ataronjat a presentar un color blau intens, anomenat blau Klein.

El color que tenia l’edifici del Teatre és el que, fins ara, ha tingut també l’edifici situat just davant seu, el del Cafè de Palafolls.

Una imatge, però, a la qual li queden pocs dies, i és que a partir d’avui dimecres s’han començat a dur a terme les tasques de repintat de l’edifici d’aquest cèntric local de la nostra vila.

S’ha començat per la paret que dóna a la plaça del Fòrum Palatiolo, i es continuarà per la façana que dóna al Teatre. el color serà el mateix blau que presenta el Teatre.

Segons han explicat els responsables del Cafè, està previst que les tasques de repintat s’allarguin 3 setmanes, i durant els treballs queda inhabilitat un dels dos accessos al Cafè, en funció de la paret que s’estigui repintant.

El Cafè , el teatre i l’actual plaça que els separa  van ser antigament part d’un mateix complex d’oci i cultura inaugurat el 1948 per la Hermandad Sindical de Labradores i Ganaderos de Palafolls. Incloia un local social amb servei de bar, una pista exterior per a celebracions i festes i el teatre-cinema. És per axiò que el consistori, actual propietari, ha decidit mantenir la unitat cròmàtica de tot el complex.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics