URGENT

Malgrat aprovarà els comptes de l’any passat en l’últim ple del mandat

Compartiu aquesta història
Ple de l’Ajuntament de Malgrat

Només unes hores abans de l’inici de la campanya electoral, aquest vespre hi haurà ple a l’Ajuntament de Malgrat  amb 10 punts a l’ordre del dia.

El més important és l’aprovació dels comptes generals del consistori referent a l’exercici passat. Sabrem quin és l’estat de comptes del consistori un cop tancat l’any 2018.

El consistori aprofitarà l’últim ple del mandat per aprovar  les bases que regularan les subvencions generals que atorga l’Ajuntament de Malgrat de Mar i també es portarà a aprovació de les bases que regularà la concessió de subvencions en matèria d’habitatge.

La sessió acabarà amb el punt de precs i preguntes, primer pels regidors i després pel públic general.

Al ser l’últim ple del mandat, serà l’últim per aquells regidors que no concorreran a les properes eleccions municipals. Es el cas d’almenys de 5 regidors.

Un exemple és l’actual portaveu de PdeCat i regidora d’habitatge, Neus Serra, que no repetirà com alcaldable. Tampoc l’actual regidor de Joventut i patrimoni, Ricard Nuñez, d’ERC, serà al proper mandat al consistori ja que per aquests ocupa l’última posició de la llista dels republicans. També és la situació dels dos representants actuals de la CUP, Núria Casajuana i Paco Marquez, que tot i estar a llistes per les properes municipals, ocupen posicions a la taula mitja de la llista.  La socialista Raquel Martín tampoc repetirà al proper plenari, ja que no va a llistes a les properes eleccions.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics