URGENT

Ja es poden recollir les targetes per utilitzar la zona verda de Sant Lluís

Compartiu aquesta història

L’arribada dels mesos d’estiu marca un nou període de posada en marxa de l’estacionament de zona verda, un aparcament que es destina als residents del barri en època d’estiu.

Tot i que l’estacionament de zona verda comença a funcionar d’aquí a més d’un mes, a partir del 15 de juny, la Policia Local ha informat que ja es poden passar a recollir les targetes identificatives que permeten utilitzar aquests estacionaments.

Com és habitual, per obtenir aquestes identificacions, que s’instal·len al parabrises del cotxe, cal complir diferents requisits.

Segons ha informat el cos de la Policia Local, per una banda cal ser resident i fer efectiu l’impost sobre vehicles de tracció mecànica a l’Ajuntament de Palafolls i estar al corrent del pagament.

Per altra banda, també poden tenir la targeta persones empadronades al municipi que disposin d’un vehicle en règim de rènting, leasing o lloguer superior a tres mesos i amb el contracte al seu nom, així com també les persones que constin com a conductors principals d’un vehicle d’empresa amb les mateixes condicions descrites.

Si es compleixen aquests requisits, els veïns poden passar a recollir la targeta identificativa per les dependències de la Policia Local.

L’estacionament de zona verda es posarà en marxa a Sant Lluís del 15 de juny i fins el 15 de setembre, un període de 3 mesos que coincideix amb l’increment de visitants al barri degut a l’obertura del parc aquàtic. Fa uns anys es va posar en marxa aquesta mesura restrictiva d’estacionament degut a la manca de places amb què es trobaven els veïns del barri.

Durant l’estiu, doncs, hi haurà 3 tipus d’estacionaments diferents a Sant Lluís. La zona verda, d’estacionament restringit als veïns; la zona blava, d’estacionament limitat amb rellotge, i la blanca, d’aparcament lliure.

L’any passat els agents de la Policia Local van imposar un total de 215 sancions per mal ús de la zona verda, tres vegades més sancions del que es va interposar l’any anterior.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics