URGENT

Un incendi crema 1 hectàrea de vegetació prop de la C-32 a Calella

Compartiu aquesta història
Foto: Bombers de la Generalitat

Segons han informat fonts dels Bombers, pocs minuts abans de 3 quarts de 12 del migdia s’ha rebut un avís per un incendi a l’alçada del punt quilòmetric 119,5, entre Calella i Sant Pol de Mar.

Fins al lloc dels fets s’hi ha desplaçat 8 dotacions de Bombers, que s’hi ha mantingut fins a primera hora d’aquesta tarda, moment en què el foc s’ha pogut donar per extingit, segons han informat fonts dels Bombers a aquesta emissora.

Segons ha apuntat el cos d’Agents Rurals, l’incendi hauria afectat 1 hectàrea de vegetació forestal amb pins pinyers, alzines i herbassar.

Pels volts de quarts de 2 del migdia, encara no dues hores després de rebre l’avís, el cos de Bombers ha informat que les línies d’aigua ja s’havien trobat i que els flancs ja no progressaven.

Les tasques per apagar el foc han provocat afectacions a l’Autopista del Maresme, ja que s’han hagut de tallar al trànsit dos carrils de la via en sentit Girona.

Segons les últimes informacions del Servei Català de Trànsit, es mantindria encara un carril obert en sentit nord de la C-32.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics