radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Tardes.7Divendres, 18:00 -19:30

i després

Informatiu VespreDivendres, 19:30-20:00
Palafolls acull una xerrada sobre mesures d’autoprotecció en cas d’incendi
, / 358 0 0

Palafolls acull una xerrada sobre mesures d’autoprotecció en cas d’incendi

Medi Ambient

1 minute

COMPARTEIX-HO
Inici » Palafolls acull una xerrada sobre mesures d’autoprotecció en cas d’incendi

L’arribada de la calor i de l’estiu és sinònim, entre molts d’altres, d’un agument del risc d’incendis, especialment en zones forestals o zones urbanes properes a boscos.

És per això que el Consell Comarcal del Maresme i  l’Ajuntament de Palafolls han preparat per aquest proper dimarts al vespre una xerrada informativa sobre les mesures de protecció dels habitatges i les persones en cas d’incendi forestal.

L’acte tindrà lloc a les 7 del vespre a la Sala de Plens del consistori palafollenc, i va especialment adreçat a les persones que viuen en urbanitzacions o cases properes a terrenys forestals.

La xerrada compta amb la col·laboració de la Federació d’Agrupacions de Defensa Forestal del Maresme.

Uns incendis que, durant l’estiu passat, van ser sortosament pocs i lleus al nostre municipi, on es va registrar poc més d’una hectàrea cremada.

En total es van produir dos incendis. Un que es va produir a tocar de la carretera N-II, a la rotonda de Sant Genís, i un altre a la zona de la Ciutadella, que va deixar 2.500 m2 cremats.

A nivell de Catalunya, i segons dades de la Generalitat, durant l’estiu passat en total es van cremar 115 hectàrees en 169 incendis, que una xifra que va suposar un 10% de la quantitat d’hectàrees que es van cremar l’any anterior.