URGENT

ERC presenta aquest vespre el grup de suport i la llista per les municipals

Compartiu aquesta història
Foto: ERC Palafolls

La formació republicana comença aquest vespre de divendres un cap de setmana en què protagonitzarà diverses propostes.

Per una banda, avui el partit presenta el grup de suport de la candidatura per les municipals d’aquest proper 26 de maig. Es tracta d’un grup de persones que, sense formar part de la llista electoral que concorrerà als comicis, donarà suport al projecte polític de la formació.

Tot plegat, en un acte que comença a les 8 del vespre al Casal d’Avis de Palafolls i en què també es presentarà la llista electoral, encapçalada de nou per Francesc Alemany.

De cara a demà dissabte, ERC es desplaça fins a Ciutat Jardí. Des del Cim de Miralles, al punt de les 12h, Alemany i el número 3 de la llista, Jordi Villaret, tenen intenció d’explicar les propostes del partit per a aquesta urbanització palafollenca.

Els republicans tancaran el cap de setmana d’activitats l’enmdemà diumenge, amb una passejada guiada pels entorns naturals dle municipi.

L’acte porta per nom Descobrim el Nostre Patrimoni: El castell i els turons de Can Pol, i comptarà amb les explicacions de Xavier Salicrú, Aleix Freixa i Francesc Alemany.

La passejada, organitzada per l’Associació La Roda amb el suport d’ERC i de les joventuts del partit, Jovent Republicà, sortirà a les 9 del matí del Fòrum Palatiolo i es presenta amb un recorregut “assequible” fins al Castell de Palafolls, amb una parada per esmorzar.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics