URGENT

79 preinscrits a P3 pel proper curs

Compartiu aquesta història

Fa ja uns dies es va tancar el procés de preinscripció escolar pel proper curs. Finalment 79 nens i nenes han demanat plaça per a P3 a les dues escoles de Palafolls.

La majoria han triat Les Ferreries, amb 43 infants preinscrits a P3, mentre que els 36 restants han demanat Mas Prats en primera opció pel proper curs.

Amb aquestes dades a la à, i sabent que a cada aula hi ha una ràtio màxima de 26 alumnes, la Generalitat haurà de valorar fi obrir finalment  3 o 4 línies entre les dues escoles del nostre municipi.

Aquesta decisió, però, es podria prendre un cop arribin les matrícules definitives ja que si es rebaixa el nombre per sota de 75, amb 3 línies hauria suficient per encabir els nous alumnes, ja que cada aula té una ràtio màxima de 25 estudiants.

Igualment els equips directius del centre amb el suport de l’Ajuntament estan en contacte amb l’administració d’ensenyament per aconseguir que, en cas que sigui necessari, es puguin obrir 4 línies de P3, dues per escola.

Actualment P3 té 3 línies al nostre municipi, però anys enrere havia arribat a ofertar-se fins a 5 línies.

El procés de matrícula no començarà fins a finals del mes de juny. Seran del 20 al 26 de juny de 2019, tant pel segon cicle d’infantil, primària com també pels de 1r curs de secundària obligatòria.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics