URGENT

Es sorteigen els components  de les meses per a les eleccions municipals

Compartiu aquesta història

Aquest matí, en una sessió extraordinària del ple municipal s’ha fet el sorteig dels membres que ocuparan les mes es electorals el proper 26M.

En total el programa informàtic ha triat 90 noms que seran els encarregats de les 10 meses electorals per a les properes eleccions municipals i europees.

De nou el nostre municipi tindrà 10 meses electorals en els 3 centres habituals. Cada mesa necessita tres membres titulars; un president i 2 vocals i 6 suplents que només hauran de quedar-se a les meses en cas d’haver de suplir a alguns dels titulars. Són en total 90 persones escollides avui a través d’un sorteig automàtic que fa un programa informàtic.

Els membres de la Mesa Electoral són designats d’entre la totalitat de persones amb dret a vot a Palafolls, eliminant les persones majors de 65 anys i aquelles que no saben llegir ni escriure.

Un cop fet el sorteig, la Policia Local comunicarà presencialment a cada membre la seva designació i la seva participació obligatòria en les meses electorals el proper 26 de maig.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics