URGENT

Prop de 7000 palafollencs estan cridats a votar a les properes eleccions generals

Compartiu aquesta història

Aquest diumenge hi ha convocades unes noves eleccions al congrés i al Senat espanyol. Uns comicis que han de definir el nou govern central i que serà la primera cita electoral d’aquest 2019.

Al nostre municipi hi ha 6961 persones cridades a votar aquest diumenge. Són poc més de 200 persones més que en les últimes eleccions generals de fa 3 anys.

La majoria de palafollencs  hauran de votar a l’escola de Les Ferreries. Allà estan cridats a votar els habitants del centre, Sta Maria i algunes urbanitzacions. En aquest centre electoral  hi haurà 7 meses amb 4419 persones amb dret a vot.

La novetat d’aquests comicis és que s’usaran dos espais de votació. D’una banda el gimnàs de l’escola i, enguany, també el menjador del centre escolar.

Un altre centre de votacions serà, com és habitual, a l’antiga fàbrica El Forroll a Sant Lluís. Aquí hi haurà 2 meses amb 1615 possibles votants, corresponents al barri de Sant Lluís.

La darrera mesa electoral serà a les antigues escoles de Sant Genís, amb 927 persones inscrites. Són bàsicament els veïns censats de Sant Genís i de Ciutat Jardí.

Els centres electorals obriran a les 9 del matí i estaran oberts fins a les 8 del vespre.

A les 20h començarà el programa especial de Ràdio Palafolls”

Just a aquella hora, a les 8, arrencarà el programa especial de RP per fer el seguiment de l’escrutini d’aquests comicis electorals. Parlarem amb polítics locals i anirem coneixent l’escrutini de tots els centres electorals del nostre municipi i seguint minut a minut de l’escrutini general.

Ahir a la tarda es va fer a l’Ajuntament la formació per a les 90 persones que diumenge estan cridades a ser membres de les meses electorals del nostre municipi. Dilluns, al matí, es farà el sorteig per triar les 90 persones que seran a les meses per a les altres eleccions d’aquest any; les municipals i europees del 26 de maig.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics