radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Informatiu Migdia
Marc Ferri
Dimecres, 13:00 -13:20

i després

En Xarxa
Jordi Pratsevalls
Dimecres, 13:25-14:00
Inici » Junts per Palafolls i Nosotros també concorreran a les eleccions municipals

Junts per Palafolls i Nosotros també concorreran a les eleccions municipals

COMPARTEIX-HO
, / 995 0

També hem conegut les llistes d’aquests dos partits que actualment no tenen representació al consistori. Junts per Catalunya, que es defineixen com a molt propers a l’expresident Puigdemont, presenten un nouvingut com a cap de llista a les properes eleccions Jordi Rubio. La llista combina cares noves  com la del número 2, Dani Fontrodona o Carme Comas, que va de número 3.

La llista, però també incorpora als dos últims caps de llista de CiU a Palafolls; Josep Maria Botella i a Joan Gallart o als històrics Joan Aldrufeu o Jaume Roura, que va estar al consistori en la primera legislatura, a la llista de suplents.

JxPLF, el partit  hereu de CiU a Palafolls, va guanyar les primeres eleccions municipals l’any 79, però no va arribar a acabar el mandat. Sempre ha estat present al consistori, excepte aquesta legislatura, quan van quedar fora de l’Ajuntament.

Per la seva banda, Nosotros es presenta per primera vegada a Palafolls liderada pel seu fundador Óscar Bermán.

El partit, creat fa un any  i mig, presenta una candidatura amb força cares noves, com la seva número 2, Yeissy Adriana Velana, però també amb d’altres noms recurrents a les antigues llistes del PP palafollenc com Mónica Linares, actual número 3 de la llista de Bermán. Nosotros també es presenta a Santa Susanna. Ho farà amb Ruth Artime com a cap de llista. Artime va ser la número 4 fa 4 anys a Palafolls.