URGENT

Taller per potenciar l’expressió i l’autoestima personal a Palafolls

Compartiu aquesta història

L’Àrea de Serveis Socials de l’Ajuntament de Palafolls prepara un nou taller de creixement personal  per aquest proper mes de maig.

Es tracta d’un taller que sota el títol de “Treballem les emocions des de la creació plàstica” vol abordar la temàtica de “les emocions” a través del llenguatge plàstic i d’una manera lúdica i participativa.

Sovint afrontar les emocions comporta una introspecció complicada  i de difícil camí. Una bona manera d’afrontar-les i connectar-hi és a través de la pintura ja que l’expressió plàstica és una gran eina per poder expressar  bloquejos, anhels, desitjos, somnis o traumes.

El taller es desenvoluparà en 5 sessions tots els dijous del mes de maig i el primer de juny, començant el proper dia 9. Seran sempre en horari de matí de 9.30 a 11.30 h.

El taller compta amb 12 places disponibles i per prendre-hi part cal estar empadronat a Palafolls i cal inscriure’s abans del 6 de maig a través del formulari telemàtic que es pot trobar al web de l’Ajuntament.

El consistori també demana que els inscrits assisteixin a les 5 sessions previstes per tal d’aprofitar el taller al màxim. Periòdicament l’Àrea de Serveis Socials  ofereix  tallers i activitats relacionades amb el creixement i l’empoderament personal a banda del gran nombre de serveis adreçats a les persones de totes les edats així com la gestió d’importants mesures de prevenció i atenció personal i familiar.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics