URGENT

El Sènior s’imposa per un sol punt al Llagostera

Compartiu aquesta història

Cap de setmana amb victòries i derrotes pels equips del CB Palafolls que jugaven aquesta jornada.

Un dels triomfs se’l va adjudicar l’equip del Sènior, que rebia aquest diumenge al CB Llagostera al Palauet. El partit va ser disputat en tot moment, alternant lideratfe al marcador en tot moment, i arribant també a l’empat, per exemple, al final del tercer període.

En els darrers compassos de partit, els dos equips van continuar mantenint el pols i finalment els palafollencs van endur-se la victòria per un ajustadíssim 73 a 72.

No tanta fortuna va tenir l’equip del Sots-25, que perdia a casa de l’Escola Pia Olot per 82 a 63. L’equip palafollenc no va acabar de trobar el ritme d’un partit en què els locals van anar constantment per davant en el marcador, i que van acabar guanyant per 19 punts de diferència.

Situació contrària la que va viure l’equip del Sots-21, que s’imposava a domicili contra el Bàsquet Porqueres aquest dissabte.

En aquest cas, el domini sí que va ser palafollenc, amb unes puntuacions al marcador que es van anar distanciant al llarg dels quarts. Finalment, el Palafolls va acabar imposant-se 46 a 63.

La resta d’equips que jugaven aquest passat cap de setmana eren el mini i el pre mini, que van guanyar i perdre respectivament els seus partits.

El Mini guanyava a la pista del Castelldefels 29 a 57 ahir diumenge, mentre que el Pre Mini queia fora de casa contra el Condorchem Premià per 54 a 32.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics