URGENT

Es programa una nova data per l’expedició i renovació de DNI

Compartiu aquesta història

Segons ha informat la Policia Local de Palafolls, el dimarts 21 de maig les dependències del cos tornaran a acollir una nova sessió per expedir i renovar el DNI.

Es tracta d’un tràmit que duu a terme la Policia Nacional, que es desplaça fins a Palafolls per oferir aquest servei, que normalment s’ha de dur a terme en localitats com Lloret o Mataró.

Com és habitual, la Policia només dona un total de 70 places per fer aquest tràmit, i per demanar cita cal fer-ho prèviament a la data de la renovació.

Segons informa el cos, l’hora es pot demanar el proper dia 13 i, com és habitual, les cites es donen amb prioritat per les persones grans, infants i persones amb problemes de mobilitat. Tot i així, en el cas que un cop repartides les places prioritàries encara hi hagi disponibilitat, s’obriria al públic en general.

Enguany ja fa 11 anys des que es va implementar el sistema de tramitació del DNI a Palafolls, un servei que permet als veïns del municipi renovar o expedir aquest document sense necessitat d’haver-se de desplaçar a les comissaries de la Policia Nacional.

Tot i que la regularitat no està marcada, normalment s’acostumen fer unes 6 sessions a l’any de renovació de DNI a la nostra vila.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics