URGENT

Alemany, Pla i Villaret tornaran a encapçalar la llista d’ERC a Palafolls

Compartiu aquesta història
Foto: ERC Palafolls

Els republicans ja tenen a punt la llista de noms amb la qual concorreran als propers comicis municipals del mes de maig.

Després d’anunciar, ara ja fa dos mesos, que Francesc Alemany repetiria com a alcaldable d’ERC a Palafolls, el partit ha confirmat ara que els números 2 i 3 de la llista tornaran a ser Susanna Pla i Jordi Villaret, que ja van ocupar aquests posicions a la llista d’ara fa 4 anys, i que actualment també són regidors al consistori.

La llista, que els republicans asseguren que és una “reivindicació del talent que existeix a Palafolls”, inclou un total d’11 noms nous respecte l’anterior legislatura.

El partit presenta una llista amb format de cremallera, amb l’alternança d’un home i una dona en cadascuna de les posicions, i està formada per 12 homes i 11 dones.

El partit assegura que la voluntat ha estat la de fer una llista “capaç d’aglutinar persones molt preparades en els seus àmbits de treball”.

En aquest sentit, ERC assegura que s’ha “tornat a obrir” als independents de totes les edats, i posa en valor el fet que hi hagi més persones independents la llista que no pas militants del partit.

Els republicans destaquen la voluntat de donar espai als joves, i per aquest motiu han col·locat com a número 5 a Aleix Freixa, candidat número 1 de Jovent Republicà, les joventuts del partit, i a Neus Alenyà com a número 10.

El partit considera que amb aquesta llista “s’estableixen sinergies” amb tots els sectors de Palafolls i que estan “a punt per governar”, que ha estat el seu lema de precampanya durant aquests darrers mesos.

Actualment, ERC és la segona força a l’Ajuntament, on compta amb 4 regidors.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics