URGENT

Un terratrèmol de 2,3 graus sacseja lleugerament la costa del Maresme

Compartiu aquesta història
Font: ICGC

Segons ha informat l’Insitut Cartogràfic i Geològic de Catalunya, aquest dimecres s’ha registrat un nou sisme en territori català, en aquest cas prop del nostre municipi.

Aquest cop ha estat un sisme de 2,3 graus a l’escala de Richter, que ha tingut com a epicentre la costa del Maresme. Concretament, s’ha registrat a quatre quilòmetres de profunditat a la regió centre-nord de la comarca, entre els municipis de Canet i Sant Pol de Mar.

Segons ha indicat l’institut, el terratrèmol ha estat percebut de forma lleugera a la zona més propera i no ha registrat cap dany.

Jusament, el sisme d’aquest dimecres arriba just una setmana després que un altre terratrèmol es deixés notar, en aquell cas, a bona part del territori català.

Tot i que no va causar danys, el  sisme va tenir una magnitud de 4,2 graus, una dada que el situa com el més potent d’aquest segle, i tot i que l’epicentre es va registrar a la comarca de l’Alt Urgell, a Palafolls diversos usuaris de les xarxes socials van explicar que l’havien pogut notar lleugerament.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics