radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Ona MaresmeDijous, 15:00 -18:00

i després

Informatiu VespreDijous, 19:30-20:00
Inici » La selecció catalana Aleví de Futbol Sala lluitarà pel Campionat d’Espanya a l’Alt Maresme

La selecció catalana Aleví de Futbol Sala lluitarà pel Campionat d’Espanya a l’Alt Maresme

Esports

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 754 0

Foto: FCF

Ho fa dins de la disputa de la Fase Única del Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques, que tindrà lloc entre l’11 al 14 d’abril a Malgrat, Tordera i Palafolls.

Segons ha informat la Federació Catalana de Futbol, els jugadors de Gerard Pusó, que són vigents campions de la categoria, intentaran revalidar el títol en un torneig en què els catalans es creuaran, dins del grup D, amb les seleccions de Castella-la Manxa i Ceuta per buscar una plaça per les semifinals del Campionat.

La competició passa pel Palauet de Palafolls, així com també el Pavelló Germans Margall de Malgrat de Mar, i el Pavelló Municipal de Tordera.

Els quadribarrats entraran en joc el dijous 11 d’abril a tres quarts de 7 del vespre davant del combinat que surti derrotat del primer partit del grup entre Castella-la Manxa i Ceuta, una estrena que es disputarà al Pavelló Municipal Germans Margall de Malgrat de Mar, que serà l’escenari que acollirà tots els partits de Catalunya des de l’inici de la fase de grups fins a una hipotètica final.

Segons ha informat la Federació, Catalunya viatjarà dimecres fins a un hotel de Blanes per concentrar-se, i des d’on els jugadors alevins es conjuraran amb l’objectiu de revalidar el títol que la temporada passada van aconseguir a Cantàbria.