URGENT

La Generalitat es compromet a garantir la continuïtat de la Nylstar de Blanes

Compartiu aquesta història
Foto: Ajuntament de Blanes

El conseller de Treball, Afers Socials i Famílies, Chakir El Homrani, ha visitat Blanes aquesta tarda, acompanyat de la directora de Serveis Territorials a Girona, Marta Casacuberta.

La visita, de caràcter institucional, ha servit perquè el conseller ha passat per la Sala Polivalent i també el Centre Cívic de Can Borell.

Segons ha informat l’Ajuntament de Blanes, durant la trobada mantinguda amb l’alcalde Mario Ros i el conseller El Homrani, així com amb la directora de Serveis Territorials i regidors del consistori, s’ha posat damunt la taula la situació que viu actuament l’empresa Nylstar.

El conseller ha refermat el compromís del Govern català per garantir la continuïtat de l’empresa al municipi, i ha apuntat que, per garantir el futur de Nylstar, s’ha parlat sobre la manera de fer una aposta perquè tingui “un paper important”, no únicament com a teixit productiu, sinó també en veure el paper que pot tenir “en la formació professional vinculada al tèxtil”.

El Homrani ha reiterat la confiança d’estar “esperançats” respecte el futur de l’empresa, amb la suma d’esforços de totes les administracions.

Segons diu, aquest és el motiu pel qual s’ha pogut fer front a la situació de crisi que es va patir a Nylstar, i que cal continuar treballant tots “de manera conjunta”.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics