URGENT

L’Arts d’Estiu es trasllada a Santa Susanna

Compartiu aquesta història

En la seva 9a edició, el festival Arts d’Estiu canviarà d’escenari i de municipi. Els Ajuntaments de Pineda i Santa Susanna han arribat a un acord per per celebrar el festival en uns terrenys de 4.000m2  a la zona de la platja de Sta Susanna, a tocar del litoral pinedenc.

Amb aquest acord, Sta Susanna entra a formar part de l’organització del festival al costat de Pineda i del Centre Recreatiu, que és l’entitat promotora de l’activitat des del 2011, quan va començar a celebrar-se al pati de l’escola Sant Jordi.

El festival es desenvoluparà entre juliol i agost , amb diferents actuacions d’artistes consagrats de diferents disciplines; des de la música, els monòlegs o la màgia entre d’altres.

En aquestes primeres edidicons del festival j aha aplegat artistes com Joan Manuel Serrat, Rosario, David Bisbal, Anastacia, Juanes, el mago Pop, o nombrosos monologuistes.

Segons l’organització l’any passat van passar pel certamen unes 20.000 persones en 13 actuacions diferents. Una xifra que  podria augmentar amb les noves possibilitats del  nou espai triat per desenvolupar les actuacions d’enguany.

En les últimes edicions, el festival s’ha fet en un espai a tocar de la N-II. Fa 2 anys, però, ja es va haver d’usar el complexe esportiu de Can Xaubet per acollir el concert dels integrants d’aquella edició d’Operación Triunfo, evidenciant la manca d’espai.

 

La Vanguardia

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics