radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Informatiu VespreDijous, 19:30-20:00
Inici » El RiP reprèn el cicle “Paraules pel 19” demà amb Monika Zgustova i Manel Guerrero

El RiP reprèn el cicle “Paraules pel 19” demà amb Monika Zgustova i Manel Guerrero

Cultura

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 384 0

La Revista Independent de Palafolls va engegar a principis d’any aquest nou cicle de converses literàries molt obertes pel que fa al contingut, la forma o la durada, i que protagonitzen dos o tres autors o autores, conjuntament amb el públic assistent.

La Biblioteca Enric Miralles, escenari de la iniciativa, rebrà demà divendres a l’escriptora i traductora Monika Zgustova i el crític d’art i comissari de l’Any Brossa 2019 Manel Guerrero.

Una parella de convidats que els mateixos organitzadors qualifiquen de particular i interessant per la diferència que hi ha entre ells.

En parla Lluís Hernández, membre de la revista RiP.

Zgustova és autora d’una gran quantitat de novel·les, guanyadora de premis com el Ciutat de Barcelona, el Crítica Serra d’Or o el Mercè Rodoreda de contes i narracions, i recentment ha publicat diverses obres de caràcter biogràfic.

Per la seva banda, Guerrero ha estat director de l’Arts Santa Mònica, un dels responsables del suplement Cultures del diari La Vanguardia i també ha estat comissari de l’Any Fabra i actualment de l’Any Brossa.

La proposta arriba a principis d’un mes d’abril molt carregat en l’àmbit literari, a les portes de Sant Jordi.

El cicle “Paraules pel 19” ofereix converses i debat sobre múltiples temes de manera lliure, al voltant de l’anomenada “taula inestable”, fent referència a la inexactitud i alhora llibertat en el concepte de les xerrades que proposa el cicle.

La xerrada començarà al punt de les 8 del vespre la biblioteca.