URGENT

El Geriàtric acull dissabte una xerrada sobre els drets i dubtes sobre les persones grans

Compartiu aquesta història

La vellesa és una època que, pel fet de ser la darrera etapa vital en la majoria dels casos, planteja dubtes i inquietuds, tant a les persones que ja hi ha arribat com les que encara no.

Són dubtes referents als drets, les mesures legals de prevenció i protecció i quins aspectes s’han de tenir en compte a l’hora d’encarar la tercera edat, quan les capacitats de cadascú ja no són les mateixes que anys enrere o també davant de fets imprevistos. Són, per exemple, el fet de tenir el testament a punt o definir els poders notarials.

És per això que el Geriàtric de Palafolls ha organitzat per aquest proper dissabte al matí una xerrada per tal de resoldre tots aquests interrogants, i que va encarada tant a les persones grans com també a qualsevol persona d’una altra edat.

Ho explica Eva Álvarez, treballadora social del Geriàtric de Palafolls.

En el cas del geriàtric palafollenc, Álvarez explica que es troben en casos de persones que hi arriben i no tenen resolts encara aspectes importants que cal tenir lligats, però que la persona en q   üestió no es veu capacitada per decidir.

Tot i que en molts casos els familiars directes, com els fills, es fan càrrec de les gestions, la treballadora social argumenta que és important tenir-ho tot previst per quan es sigui una persona dependent.

La xerrada d’aquest dissabte és oberta a tothom i anirà a càrrec de la mateix Eva Álvarez i també de la notària Maria Ángeles Santamaria, i es farà de 10 a 12 del migdia al Geriàtric de Palafolls.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics