URGENT

Mas Prats també fa la gimcana de la Policia Local

Compartiu aquesta història

Aquest matí els alumnes de 2n de primària de Mas Prats han realitzat una gimcana pel centre del nostre municipi. Es tracta d’una gimcana ideada per la Policia Local del nostre municipi amb un triple objectiu; El primer posar en pràctica els coneixements adquirits en les sessions d’educació viària impartides al centre per part de la Policia, però també fomentar el coneixement de l’entorn del nostre poble; places, carrers edificis principals o racons del municipi. Per últim, es vol fomentar la bona educació i la convivència a la via pública i amb la resta de ciutadans.

Ho explica Lluís Moreno, caporal de la Policia Local de Palafolls.

En total han participar una 50a d’alumnes de 2n, repartits en diferents grups que han hagut de visitar diferents emplaçaments del poble per respondre les preguntes plantejades a la gimcana.

Fa uns dies, una 50a d’alumnes també de 2n, però  en aquest cas de Les Fererries, van fer la primera edició d’aquesta gimcana que té voluntat de fer-se cada any entre els estudiants de les escoles locals, per refermar els coneixements sobre el municipi, la convivència i l’educació vial.

Aquesta és una iniciativa del cos local de seguretat en la seva política de proximitat amb la ciutadania i els infants a la recerca d’una millor convivència a partir de l’educació dels nous ciutadans. En aquesta política també s’inclouen les visites a la caserna de la  Policia, per tal que els més petits coneguin el cos i la seva funció.

Ahir mateix van ser els alumnes de p4 de Les Ferreries els qui van visitar les instal·lacions de la caserna de Policia

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics