URGENT

Dolors Agüera defensa el llegat d’Agustí al capdavant de l’Ajuntament

Compartiu aquesta història

La ja candidata del PSC a les properes eleccions municipals a Palafolls, Dolors Agüera, es va presentar divendres passat en un acte al MiD on va reunir prop de 200 persones.

Abraçada entre Agustí i Agüera durant l´acte de divendres

Agüera va assegurar estar preparada per continuar treballant pel municipi des del rigor, la transparència l’eficiència i el respecte per fer de Palafolls un poble per a les persones.

En el seu discurs de proclamació, Agüera va ressaltar els atractius del nostre municipi i la qualitat de vida que s’ha aconseguit amb els últims  anys i les va contraposar a les crítiques de l’oposició. En aquest sentit va voler posar en valor el llegat que deixa Valentí Agustí després de 36 anys a l’alcaldia.

En aquest sentit, Agüera recorda que el nostre municipi té espais únics com la biblioteca o el Palauet, però que la bona situació econòmica de l’Ajuntament li ha permès oferir importants polítiques per a les persones com l’escola de música i dansa o el Respir, uns serveis que no són propis ni obligatoris dels consistoris.

L’acte va comptar amb la presència de la diputada al Parlament, Alicia Romero que va parlar d’Agustí com un alcalde de referència i alhora diferent que ha aconseguit posar Palafolls al mapa. També ha destacat la tasca i la capacitació d’Agüera. Per la seva banda, la portaveu del PSOE al Congrés, Adriana Lastra, va destacar la importància de les futures cites electorals per evitar la fractura social. A l’acte també va intervenir Valentí Agustí, que va destacar la generositat d’Agüera.

També hi va ser el secretari d’organització del PSC, Salvador Illa, que ha destacat la tasca feta per Agustí en aquests anys i assegura que Agüera té experiència i està preparada pel relleu a l’alcaldia.

Els socialistes palafollencs treballen ara per tancar la llista electoral, que la candidata ja ha avançat que combinarà experiència i cares noves.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics