URGENT

Torna la Fira Market Manualitats Palafolls

Compartiu aquesta història

Demà dissabte, els amants de les manualitats tenen una nova cita al nostre municipi amb la celebració d’una nova edició de la Market Manualitats Palafolls.

Es tracta de la cinquena edició d’aquesta fira, organitzada per l’ACEP, relacionada amb el món de les manualitats, amb parades de material i també amb tallers per aquelles persones que tinguin ganes d’endinsar-se en aquest món.

En aquest sentit, la fira ofereix la possibilitat de comprar material per fer manualitats, productes dels propis firaries i també assistir als diversos tallers que s’hi organitzaran.

Amb uns preus entre els 3 i els 8 euros, principalment destinats al material que es faci servir, els tallers tindran una durada d’emtre mitja hora i una hora, amb la intenció de donar idees als participants.

En parla Francesc Tresserras, president de l’ACEP.

Per apuntar-se als tallers només cal passejar-se per la fira i triar els que es vulgui. L’esdeveniment s’ubicarà a la Plaça del Fòrum Palatiolo i comptarà amb una vintena de parades, entre les quals també n’hi haurà del camp de l’alimentació.

No caldrà esperar gaire més enllà per tornar a gaudir de més activitats de l’ACEP, ja que l’associació tornarà amb més fires la setmana vinent.

El proper dissabte coincidiran la ja tradicional Fira de segona mà Tot Canvi i la Fira Medieval.

La cinquena edició de la Market Manualitats Palafolls se celebrarà duran tot el dia.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics