URGENT

El ple de l’Ajuntament d’avui explicarà els comptes de l’any passat

Compartiu aquesta història

Aquest vespre hi ha convocat ple a l’Ajuntament de Palafolls. Un dels 15 punts a l’ordre del dia és donar compte de l’aprovació de la liquidació dels comptes municipals de l’any passat.

Finalitzat cada exercici cal fer el tancament del pressupost i veure l’estat final de les previsions amb la realitat. Aquesta és la liquidació de comptes que, a més, s’ha de trametre a instàncies superiors.

De fet en el ple d’avui, els punts relatius a temes econòmics  tenen un pes important. Avui es donarà compte de la informació relativa al control intern d’intervenció.

Un altre dels punts que es tractaran avui al ple és el de la liquidació del servei municipal d’abastament d’aigua presentada per Sorea corresponent a l’any passat.

De tota manera, un altre dels apartats a tenir en compte al ple d’avui és la part de comunicacions d’interès pel consistori, on el govern exposarà la demanda de la Creu de Sant Jordi per a la Fundació Aspronis o de l’Avantprojecte de consolidació de la zona industrial de Palafolls.

La sessió d’aquest vespre és ordinària i acabarà amb el punt de precs i preguntes, primer dels regidors i després dels ciutadans que avui vagin a la sala de plens del consistori.

El ple, un dels últims d’aquest mandat, serà transmès en directe per RP a partir de les 21h i a radiopalafolls.cat

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics