URGENT

La Llar d’Infants visita comerços, serveis i equipaments municipals per conèixer el poble

Compartiu aquesta història

Els més petits del nostre municipi estan aquests dies, coincidint amb el bon temps, realitzant tot un seguit de sortides per anar descobrint l’entorn més proper que els envolta.

Un cop per setmana els nens i nenes de l’aula de 2 anys deixen el centre infantil per sortir a descobrir espais, comerços, equipaments, activitats i serveis municipals, en sortides experimentals on poden interactuar amb el medi.

Per exemple ahir van anar a fer pa en un forn del centre, i en breu ballaran amb l’Associació de Balls en línia al Palauet.

Laura Llandric és educadora de l’aula de 2 anys de la Llar Palafollets de Palafolls.

Amb aquestes sortides els més petits coneixen espais poc usuals a la seva realitat com el servei Respir o la comissaria de Policia. Això els permet obrir el seu camp de coneixement. Una altra de les sortides que faran, de les últimes, serà visitar les dues escoles de primària de Palafolls, allà on començaran el curs següent.

Aquestes activitats d’aprenentatge de l’entorn proper ajuden als infants a desenvolupar- se socialment i a saber relacionar-se millor amb el medi més proper  i es fan habitualment a la llar municipal.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics