URGENT

Ferreries obre demà les portes per mostrar el centre i explicar-se als nous pares

Compartiu aquesta història

Si la passada setmana va ser Mas Prats i dimarts l’institut demà dilluns serà l’escola Les Ferreries la que obrirà portes per mostrar totes les seves instal·Lacions i explicar la seva metodologia i el seu projecte educatiu als pares dels futurs alumnes.

D’aquesta manera demà es faran dues sessions de portes obertes. La primera a les 12 i una altra a les 4 de la tarda.

En els dos casos primer es farà una reunió informativa per resoldre dubtes relatius al procés de matrícula, a l’adaptació dels infants nouvinguts i sobre la metodologia de treball d’aquest centre educatiu.

Anna Miranda és cap d’estudis de Les Ferreries.

Al tractar-se d’un dilluns, les visites guiades pel centre educatiu coincidiran amb jornada lectiva, i és possible coincidir amb els alumnes fent classe. De fet la visita guiada pel centre la faran alumnes de Les Ferreries, acompanyats per mestres de l’escola per esclarir qualsevol dubte que es produeixi també durant la visita.

Miranda  explica que no cal reservar plaça, simplement ser `puntual a qualsevol de les dues sessions programades per demà.

Els centres educatius de Palafolls obren les portes per mostrar als pares com són les instal·lacions i els projectes educatius just abans que hagin de decidir a quin centre apuntar els seus fills pel curs vinent.

Les preinscripcions d’enguany s’obren aquest proper divendres.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics