radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

No t'ho perdis
Jordi Pratsevalls
Dissabte, 12:00-12:05
Inici » Música i poesia al teatre aquest cap de setmana

Música i poesia al teatre aquest cap de setmana

Cultura

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 488 0

Continua la programació cultural al teatre municipal. Aquest cap de setmana amb una doble proposta; una demà divendres i l’altre diumenge.

Demà divendres,a les 20.30h, el teatre acollirà una nova actuació musical amb el grup Dinatatak. Aquesta banda de Barcelona, amb 12 anys d’experiència, proposa un viatge musical pel Mediterrani, l’Àfrica i l’Amèrica Llatina que reflecteix, exactament, les arrels dels seus sis membres: un xilè, dues sardes, un francès i dos mexicans. Federico Francesch, programador cultural del teatre, explica que la formació barreja les influències de cada procedència. Les cançons de l’espectacle de demà porten totes nom de dona.

La formació, liderada per la guitarrista, incorpora també instruments especials i un ballarí de claqué.

Ja diumenge serà el torn del teatre. A les 7 de la tarda  l’equipament presentarà la proposta “B de Boesia”. Es tracta d’una peça teatral singular ja que significa el retorn als escenaris d’un veterà grup teatral blanenc, el grup Xiroia, inactiu des de fa molts anys, però que durant les dècades dels 80 i 90 va ser tot un referent en l’àmbit cultural blanenc. “B de Boesia” és l’homenatge que el blanenc Pep Alum fa a la vocació dels actors i actrius del teatre amateur. Alum s’adona que els noms dels autors dels poemes que més li agradaven començaven amb la mateixa lletra: Brecht, Brossa, Benedetti, Bolaño, Borges… així va sorgir la idea d’aquest espectacle ‘B de Boesia’.

El preu de l’entrada al teatre en ambdós casos és de 5 euros.