URGENT

L’Ajuntament de Palafolls busca tresorer

Compartiu aquesta història

El consistori ha obert el termini per presentar les sol·licituds per participar en la propera convocatòria de personal per trobar un tresorer o tresorera per l’Ajuntament. El procés selectiu es farà mitjançant concurs oposició i per a una plaça de caràcter interina, fins que es convoqui la plaça definitiva.

Ja fa uns mesos que el consistori es troba sense aquesta figura necessària a l’organigrama funcional de l’Ajuntament, i ara s’ha obert la convocatòria per tal de trobar un tresorer municipal.

Aquesta figura és la que gestiona el calaix del consistori, elabora plans, programes i previsions  i comptabilitza les operacions de tresoreria.

Les sol·licituds per aquest concurs oposició es poden presentar fins el 3 d’abril.

D’altra banda i fins el dia 25 de març, és obert el termini er presentar-se al concurs de la borsa de treballadors per a la brigada municipal. En concret es busquen oficials de 1a i 2a d’obres, oficials 1a i 2a  de lampisteria, oficial 1a de fuster i oficial 1a conductor de camió, per a cobrir possibles vacants o substitucions a la plantilla habitual de la brigada.

La selecció, en aquest cas, es farà a través del sistema de concurs i la formalització de contractes de treball de caràcter temporal.

Consulta l’oferta de Tresorer i Brigada

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics