radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Sessións DJ localsDissabte, 00:00 -02:00

i després

No t'ho perdis
Jordi Pratsevalls
Dissabte, 12:00-12:05
Inici » Malgrat organitza dues ponències per reactivar l’economia local

Malgrat organitza dues ponències per reactivar l’economia local

General

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 351 0

La Regidoria de Desenvolupament Econòmic i Promoció del Municipi veí ha preparat unes jornades sobre economia local sota el títol de “Reactivant Malgrat”. Es tracta de dues ponències  que es faran avui dilluns i el proper dilluns dia 25  a l’Arxiu Municipal i especialment dissenyades per als empresaris locals.

La primera jornada, la d’avui, girarà al voltant del comerç urbà a Malgrat de Mar. En aquest sentit tractarà del concepte de la proximitat, però també de la innovació i la digitalització. La trobada serà conduïda per Oriol Cesena, llicenciat en ADE i Màster en Direcció de màrqueting i Comercialització a ESADE. També és professor convidat a diferents universitats, organismes i institucions.

La jornada d’avui preveu primer una conferència i una taula temàtica després. Aquesta primera jornada començarà a les 13.30 h fins les 16.15 h a l’arxiu del carrer de mar.

La segona jornada serà dilluns vinent per tractar sobre l’activitat econòmica a Malgrat de Mar, el lideratge i les oportunitats que ofereix el futur. De nou Oriol Cesena s’encarregarà  de la ponència  principal sobre els “Reptes de l’activitat econòmica: innovació, digitalització i orientació al consumidor” i, en aquest cas, una segona ponència, sobre “Responsabilitat, valor compartit i comunicació a l’empresa” a càrrec de Sílvia Ramón-Cortés periodista experta en el suport a empreses i institucions en l’àmbit de la comunicació corporativa, la responsabilitat social i les relacions institucionals. Aquesta segona jornada es farà en horari de matí.

La participació a les jornades és gratuïta, però cal confirmar assistència ja sigui per telèfon o per correu electrònic.