URGENT

Arnau Pons i Joana Masó protagonitzen el Paraules pel 19 de demà

Compartiu aquesta història

La biblioteca  de Palafolls torna a acollir demà al vespre una de les trobades literàries Paraules pel 19, el cicle de converses organitzat per la Revista Rip amb motiu del seu 20è aniversari.

Demà els convidats són Arnau Pons i Joana Masó. El primer  és un poeta, traductor, assagista i editor de poesia que habitualment escriu en català i fa traduccions de poetes alemanys, italians, francesos i portuguesos.. És especialista en la poesia de Paul Celan, de qui ha traduït diverses obres i sobre qui ha escrit assajos i treballs de crítica literària.

Pons serà el primer convidat home en anys en una trobada del RIP, que des de fa un temps només convidava dones a les diferents xerrades. Lluís Hernández és membre del RiP.

Per la seva banda, Joana Masó és professora de literatura francesa a la Universitat de Barcelona i investigadora de la Càtedra UNESCO “Dones, desenvolupament i cultures”. Ha traduït textos de crítica i de filosofia francesa contemporània de diferents autors.

Amb el perfils de Pons i Masó es busca una visió més tècnica de la literatura, sense visions personals.

Els dos es trobaran demà al vespre al voltant de la taula irregular de la Biblioteca per parlar de literatura. Com sempre serà una trobada sense un guió establert i amb la intenció que esdevingui una conversa interactiva amb el públic.

El Paraules pel 19 és un cicle sobre literatura que oferirà una trobada mensual amb autors, editors o traductors fins el proper mes de juny. De moment ja s’han fet 2 sessions. La primera amb una distesa trobada entre Najat el Hachmi i Ada Castells i la segona va reunir a les responsables de la jova revista Branca.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics