URGENT

El Casal de la Dona obre les portes per commemorar el 8 de març

Compartiu aquesta història

El Casal de la Dona de Palafolls està duent a terme aquests dies diverses jornades de portes obertes a tota la ciutadania per ensenyar les activitats que s’hi duen a terme.

Es tracta d’uns dies en què, coincidint amb la proximitat del Dia de la Dona Treballadora, l’espai obre al públic les seves activitats que normalment organitza, com poden ser a nivell de salut física, tallers o culturals, per tal que la gent que hi estigui interessada pugui participar-hi i, si volen, poder inscriure’s posteriorment.

N’ha parlat Marta Méndez, membre del Casal de la Dona de Palafolls.

Ahir dimecres, el Casal de la Dona va preparar un taller de bols tibetans, impartit per Gema Jaramillo, i avui s’ha preparat una exhibició de dansa oriental infantil.

Ja al cap de setmana, el casal acollirà l’espectacle Projecte Dona, que es defineix com una creació col·lectiva a favor de la igualtat de gènere.

Una proposta a càrrec de la companyia La Quarta Finestra que ha tingut una resposta molt bona per part del públic, ja que ja ha esgotat totes les entrades per les 3 funcions previstes per aquest dissabte, a les 8, 9 i 10 del vespre.

Degut a aquest èxit, explica Méndez, des del casal ja s’ha plantejat la possibilitat de tornar a programar l’espectacle, de cara a aquest mateix mes de març o el proper mes d’abril.

A Palafolls, la programació entorn a la commemoració del Dia Internacional de les Dones també inclourà, demà divendres, un taller de mandales al Casal d’Avis, organitzat des de l’Àrea de Serveis Socials i amb el títol de “Dones del Món: Art en Femení”. L’activitat que començarà a dos quarts d’11 del matí.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics