La Policia posa el punt i final a les xerrades sobre bullying a les escoles

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Els alumnes de 6è A de l’Escola Les Ferreries han estat els assistents de l’última xerrada sobre assetjament escolar que el cos local de seguretat palafollenc ha estat fent aquests darrers mesos als diferents cursos de les escoles del nostre municipi.

Ho han fet amb tots els alumnes dels cursos de primària dels centres educatius de Palafolls, en total 254 infants, i segons explica el cos les sessions han servit perquè els escolars tinguessin eines per identificar i combatre els possibles casos de bullying que es poden produir al centre.

Un cop finalitzades les xerrades, des de la Policia Local de Palafolls s’ha fet una bona valoració del cicle. En aquest sentit, el caporal de la policia palafollenca, Josep Lluís Moreno, explica que enguany s’han trobat amb dos casos en què companys s’han declarat com a agressors i s’han disculpat públicament amb els seus companys.

En el marc del debat sobre l’assetjament escolar, la Policia Local de Palafolls va organitzar aquest passat febrer una xerrada sobre aquesta temàtica adreçada als pares i mares dels alumnes, amb la intenció de posar en comú els dubtes i inquietuds de les famílies entorn a aquesta problemàtica.

Un cop acabat el cicle de xerrades sobre aquest tema, el cos local de seguretat ja prepara el que serà la Gimcana Escolar, una activitat que tindrà una primera part aquest proper dilluns 11 de març entre els alumnes de 2n de l’Escola les Ferreries.

Una gimcana en què els alumnes hauran de posar a prova els seus coneixements sobre Palafolls i també els aspectes sobre seguretat vial que han après en anteriors cursos.

La Gimcana es repetirà la setmana següent amb els alumnes de l’Escola Mas Prats, i la Policia ja ha avançat que de cara al tercer trimestre s’organitzarà una nova xerrada amb els pares i mares, en aquest cas sobre la diversitat sexual.

 

Foto de portada: Policia Local de Palafolls

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics