URGENT

El febrer acaba amb una baixada de l’atur a Palafolls

Compartiu aquesta història

Actualment hi ha 568 persones a la recerca de feina, són 20 menys que les que hi havia al gener. Aquesta davallada suposa un 3.4% menys que al gener, la més gran del nostre voltant.

Evolució dels últims mesos de febrer

Són les millors dades d’un mes de febrer des de l’esclat de la crisi. Per exemple, respecte fa un any, actualment hi ha una 30a d’aturats menys. I just fa 10 anys n’hi havia uns 150 més.

El mes de febrer, tradicionalment, ha tingut sempre un comportament desigual. Així podem comprovar que hi ha anys on s’apuja el nombre d’aturats i d’altres anys en el que baixa.

Una desigualtat que trobem analitzant els pobles propers. Ja que hi ha municipis on s’apuja i d’altres on es rebaixa.

Com ja hem apuntat, Palafolls és el municipi on més es rebaixa el nombre d’aturats amb un 3.4% seguit per Malgrat on també s’ha rebaixat el nombre d’aturats en un 1.8%. Això són 21 persones menys a l’atur, arribant al 1164 desocupats.

En canvi a Pineda, Tordera i a Blanes ha crescut el nombre de persones sense feina. On més creix és a Tordera amb un augment del 1.6%, arribant aquest passat mes a les 1228 persones. A Blanes s’apuja un 1.2% i s’acosta a les 3 mil persones, mentre que a Pineda l’augment del 0.8% fa que el municipi tingui ja més de 2300 persones a l’atur.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics