URGENT

Alumnes de l’Escola de Teatre Artur Iscla de Pineda participen en un intercanvi amb companys madrilenys

Compartiu aquesta història

Aquest cap de setmana, alumnes de l’Escola de Teatre Artur Iscla duen a terme un intercanvi amb alumnes de la també escola de teatre “Explora Teatro”.

Es tracta d’una escola provinent de Villanueva de la Cañada, a Madrid, i que dirigeix l’actor calellenc Juli Fábregas. Ell mateix és l’encarregat d’aquest intercanvi, que a banda de ser una experiència pels seus propis participants també oferirà dues obres de teatre.

Els alumnes madrilenys s’han desplaçat en autocar fins a Pineda, on dormen a casa dels seus companys catalans.

Un intercanvi que, en paraules del propi Fábregas en declaracions a aquesta emissora, serveix per crear vincles d’amistat entre ells i que, en molts casos, perduren posteriorment.

Els alumnes participants en l’intercanvi representaran l’obra “Una noche de cine”. Les actuacions es fan avui divendres a les 8 del vespre i també demà dissabte a la tarda, fent-se totes dues al Centre Cutural i Recreatiu de Pineda de Mar.

L’intercanvi està pensat, per una banda, per treballar aspectes relacionats amb el món teatral, però també perquè els nens i nenes participants puguin gaudir de l’estada amb els seus companys i les respectives famílies.

En aquest cas ho explica Víctor Tejera, també professor de l’Escola que dirigeix Fábregas.

Les entrades per poder veure “Una noche de cine” es poden comprar al mateix bar del CCR de Pineda, a un preu de 4 euros.

L’intercanvi teatral entre els alumnes de l’Escola Artur Iscla i Explora Teatro es repetirà el proper mes de juny. En aquella ocasió, els joves maresmencs viatjaran fins a Madrid i s’allotjaran a les cases dels alumnes madrilenys.

Durant aquella estada també representaran una obra, que en aquest cas serà el musical Sister Act.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics