URGENT

Diversos detinguts per tràfic de marihuana en registres a Tordera i altres municipis

Compartiu aquesta història

Segons ha informat l’ACN, els Mossos d’Esquadra han detingut aquest dijous set persones per cultiu i tràfic de marihuana als municipis de Tordera, Terrassa i Sant Joan de Mediona, a l’Alt Penedès.

En total, el cos policial ha fet vuit entrades, cinc de les quals al nucli que pertany a Mediona, que és on hi havia les plantacions.

L’operatiu ha servit per intervenir milers de plantes. Tots els detinguts formaven part d’una mateixa organització criminal.

Tot plegat, després que els Mossos hagin fet diversos operatius d’aquest tipus en les últimes setmanes. En concret s’han fet cinc a totes les demarcacions, l’últim fa dos dies contra el club de motos Àngels de l’Infern. Llavors es van detenir una vintena de persones.

L’operació es va fer contra el tràfic de drogues, delictes contra el patrimoni i contra l’organització criminal. En l’operatiu hi van estar treballant agents de la Divisió d’Investigació Criminal, i a banda de Pineda, els agents del cos van entrar també en diversos immobles i locals de Barcelona ciutat, i diversos municipis del camp de Tarragona.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics