URGENT

Editen un llibret i un vídeo amb vivències dels veïns de Sa Massaneda i S’Auguer

Compartiu aquesta història
Foto: Ajuntament de Blanes

Aquest dimecres, l’Ajuntament de Blanes ha presentat el que considera la “vessant més social” que inclou el Pla de Barris del municipi iniciat ara fa gairebé un any.

Es tracta del projecte “Històries de Vida”, un recull de records, percepcions i opinions d’un grup representatiu de veïns i veïnes dels dos barris de S’Auguer i Sa Massaneda.

Tot plegat s’ha recollit a través de dos formats, un vídeo i un llibret, del qual se n’han editat 1.000 exemplars.

Segons informa el consistori, el Pla de Barris de S’Auguer i Sa Massaneda va més enllà d’una estricta remodelació urbana, ja que inclou mesures i programes de caire urbanístic però també social i per promoure les associacions.

L’acte va comptar també amb una taula rodona amb alguns dels protagonistes que apareixen tant al llibret com al vídeo. Entre les experiències que es van posar en comú entre els veïns d’aquests dos barris, es va fer referència a la desaparició del turó dels Piteus, l’arribada dels primers turistes o el nexe de comunicació entre el centre de Blanes i el barri dels Pins.

L’acte, celebrat al centre cultural Els Padrets del barri de Sa Massaneda, va comptar amb la presentació de la tinent d’alcalde i regidora d’Urbanisme Pepa Celaya i també la intervenció de l’alcalde de Blanes, Mario Ros.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics