URGENT

Denuncien un motorista accidentat a Lloret que triplicava la taxa d’alcoholèmia permesa

Compartiu aquesta història
Foto: Mossos d’Esquadra

Va ser durant un dispostiu dels Mossos d’Esquadra efectuat a les carreteres GI-681 i GI-682, entre Lloret i Tossa.

D’entre les denúncies efectuades, els agents van denunciar penalment a un home de 46 anys i veí de Badalona, que acabava de patir un accident de moto a la mateixa carretera GI-682, prop de Lloret.

Quan els agents li van fer la corresponent prova d’alcoholèmia, el motorista va donar un resultat de 0,83 mg d’alcohol per litre d’aire expirat, un resultat que multiplicava per tres la taxa màxima permesa.

El dispositiu dels Mossos d’Esquadra tenia per objectiu la prevenció d’accidents de trànsit de motocicletes a la Costa Brava i va acabar amb un total de 42 conductors denunciats.

D’altra banda, segons ha informat Ràdio Tordera, la Policia Local de Tordera ha denunciat en les darreres hores a un home de 68 anys que anava amb patinet elèctric i que també triplicava la taxa d’alcohol permesa.

A l’home, que anava sense casc i es va negar a sotmetre’s a una segona prova, se li van obrir diligències penals.

Tot plegat, en el marc d’una campanya de controls d’alcoholèmia que la Policia Local de Tordera està duent a terme en diversos punts del municipi, amb la voluntat d’incrementar la seguretat viària i ciutadana.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics