URGENT

Les escoles de Palafolls comencen la setmana de Carnestoltes

Compartiu aquesta història

Aquest proper divendres les escoles de Palafolls faran la seva rua de Carnestoltes , però durant tota la setmana els centres escalfen motors, seguint fil per randa les indicacions que ha fet el Rei Carnestoltes per assegurar la festa.

El rei ha visitat les dues escoles i la llar d’infants per donar les seves consignes, que tornen a ser iguals per als tres centres educatius.

El Rei Carnestoltes per avui  dilluns ha demanat als alumnes que “Per començar bé el matí, vine a l’escola tal com t’has aixecat de dormir”. Això ha fet que avui els alumnes de Mas Prats, Ferreries i la llar d’Infants, han anat avui a escola amb pijama.

Demà s’haurà d’anar amb la cara pintada, dimecres amb el cap guarnit, dijous amb un llaç o una corbata i divendres arribaran les grans rues de carnaval de les escoles. Entremig de tot plegat, el dijous llarder, les dues escoles aprofitaran per sortir dels centres per menjar-se la tradicional truita. Mas Prats, per exemple, i segons l’edat, aniran a diferents indrets del nostre municipi. Laura Duarte és la directora del centre.

L’endemà divendres arribaran les rues de les escoles.

Al matí amb l’escola Mas Prats i a la tarda prendrà el relleu l’escola Les Ferreries. Serà a partir de les 3 de la tarda amb disfressa lliure. Ho explica la cap d’estudis del centre, Anna Miranda.

La llar d’infants sortirà pels voltants del centre a primera hora amb la finalitat que els nens i nenes facin “festa” en companyia dels seus familiars

A l’hora de fer les consignes s’ha tingut en compte els nens i nenes de la llar d’infants, ja que tenen més limitacions de vestuari.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics