radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Cocodril Club
Albert Malla
Diumenge, 12:05-13:00
Inici » Malgrat inicia un procés participatiu per la reforma de la plaça Fèlix Cardona

Malgrat inicia un procés participatiu per la reforma de la plaça Fèlix Cardona

Comarcal Societat

2 minute

COMPARTEIX-HO
, / 833 0

Imatge: Google Maps

Aquesta setmana, l’Ajuntament de Malgrat de Mar inicia un nou procés de participació ciutadana amb l’objectiu de conèixer l’opinió dels veïns del municipi sobre la remodelació d’aquesta plaça.

Tot plegat sorgeix d’una de les propostes que es van fer arran de la diagnosi de Malgrat Nord ara fa 2 anys, quan es van analitzar aspectes com la realitat social, econòmica i urbanística del barri.

La remodelació de la plaça Fèlix Cardona és una de les propostes que en seu moment van plantejar l’arquitecte Ramon Muñoz i l’antropòloga Nydia Tremoleda, autors de la diagnosi, i que s’inclou en el conjunt d’estratègies d’actuació per revitalitzar el barri.

Segons el consistori, la intenció de la remodelació és convertir la plaça en un espai central del barri, però ara es vol obrir un procés participatiu perquè els veïns proposin i decideixin com s’ha de fer aquesta millora.

La primera sessió del procés participatiu es farà aquest proper dimecres 20 de febrer a les 8 del vespre al gimnàs del pavelló Germans Margall. Serà una sessió informativa per conèixer en què consisteix el procés, una informació que segons el consistori malgratenc també es pot trobar a la plataforma en línia Malgrat Decideix.

D’altra banda, l’Ajuntament també preveu fer enquestes a peu de carrer als veïns del barri. En aquest sentit, el consistori explica que la ciutadania podrà aportar idees sobre la plaça responent a un qüestionari sobre aspectes com l’ús que fa de la plaça i quins aspectes consideren que cal prioritzar a l’hora de millorar aquest espai.

L’Ajuntament de Malgrat aclareix que, tot i que tota la ciutadania pot aportar idees a aquest projecte de remodelació de la plaça Fèlix Cardona, només els veïns i veïnes del sector més proper a aquesta plaça tindran dret a vot.

Després de la sessió informativa d’aquest dimecres, l’Ajuntament de Malgrat preveu fer un taller de debat, el dia 20 de març, i finalment les votacions, que es duran a terme les tardes del 25 al 29 de març a la mateixa plaça.